.

.

New
2 pakovanje različitih veličina ukrasne ladice od nehrđajućeg čelika, bilo koji meč, ovalni kozmetički nakit za skladištenje parfemske ladice za ladicu za svijeće Ključ za ladicu zlatna ladica za ručnik od nehrđajućeg čelika (gradijentna boja)

2 pakovanje različitih veličina ukrasne ladice od nehrđajućeg čelika, bilo koji meč, ovalni kozmetički nakit za skladištenje parfemske

KM 1.33

Roba
U trgovini

On je pladanj izrađen od nehrđajućeg čelika, dobar sjaj, nije lako hrđati, izdržljivo i može se koristiti duže vrijeme. Savršen poklon za mamu, tatu, sestru, ženu, čovjeku, komšiju, prijatelja ili bilo koga koga volite. Veličina ladice - Velika ladica mjeri otprilike 9 x 3,6inche, a mala ladica je otprilike 7 x 3,3inche, bilo koja kombinacija, lagana i kompaktna za lako skladištenje. Ova ladica može se koristiti kao ladica za nakit, ladica za ključeve, ladica za svijeće, parfemska ladica, ladica za hranu, ladica za hranu, spremnik itd. Snažan, izdržljiv, vodootporan i jednostavan za čišćenje. Samo obrišite čistom vlažnom krpom ili vodu. Pogodno za vaše kupatilo, trpezarijski sto, kuhinju, kupaonicu, vanity, kontratop itd. Dodajte sjaj i luksuz u svoj dom. On je pladanj izrađen od nehrđajućeg čelika, dobar sjaj, nije lako hrđati, izdržljivo i može se koristiti duže vrijeme. Savršen poklon za mamu, tatu, sestru, ženu, čovjeku, komšiju, prijatelja ili bilo koga koga volite. Veličina ladice - Velika ladica mjeri otprilike 9 x 3,6inche, a mala ladica je otprilike 7 x 3,3inche, bilo koja kombinacija, lagana i kompaktna za lako skladištenje. Ova ladica može se koristiti kao ladica za nakit, ladica za ključeve, ladica za svijeće, parfemska ladica, ladica za hranu, ladica za hranu, spremnik itd. Snažan, izdržljiv, vodootporan i jednostavan za čišćenje. Samo obrišite čistom vlažnom krpom ili vodu. Pogodno za vaše kupatilo, trpezarijski sto, kuhinju, kupaonicu, vanity, kontratop itd. Dodajte sjaj i luksuz u svoj dom. 2 Pakovanje različitih veličina ukrasne ladice od nehrđajućeg čelika, bilo koje utakmice, ovalni kozmetički nakit za skladištenje parfemske ladice za svijeće ladica ključa ladica zlatna ladica za ručnik od nehrđajućeg čelika (gradijentna boja).

Karakteristike proizvoda

Svježe

Srodni proizvodi