.

.

New
Roze nitrilne rukavice za jednokratnu upotrebu bez lateksa. Profesionalne potrepštine za Estetičare, elegantna biserno ružičasta kutija od 100 komada.

Roze nitrilne rukavice za jednokratnu upotrebu bez lateksa. Profesionalne potrepštine za Estetičare, elegantna biserno ružičasta kutija

KM 8.99

Roba
U trgovini

Povucite zatvaranje. Salonska boja i upotreba tretmana kose-ove industrijske nitrilne rukavice otporne su na većinu sastojaka tako da su savršene za upotrebu salonskih stilista i dodatak potrepštinama za frizere. Lako obojite kosu vašeg klijenta, a da vaše ruke budu čiste i bez hemikalija. Kompatibilan ekran osetljiv na dodir & AMBIDEXTROUS-ove rukavice od sintetičke gume su kompatibilne sa ekranom osetljivim na dodir i daju vašoj ruci i prstu odlično prianjanje i pokretljivost. Odgovara čvrsto i izdržljivo-pošto su naše industrijske nitrilne rukavice napravljene od sintetičke gume, izdržljivije su i otpornije .Rukavice su odlične za sigurnost, također su dobro prianjajuće pa razmislite o povećanju veličine. Takođe idealne za rukovanje hranom - nitrilne rukavice nivoa 3 su takođe odlične za zdravlje i upotrebu u domaćinstvu, ove rukavice bez pudera mogu koristiti radnici u prehrambenoj službi ili kod kuće u pripremi i kuvanju hrane. Bez pudera i lateksa - naše jednokratne nitrilne rukavice su bez pudera i lateksa što ih čini savršenim za one koji su osjetljivi na oblačenje pudera ili gumenog lateksa. Profesionalne nitrilne rukavice savršene su za frizuru, šišanje, farbanje, trajnu kosu i sve Vaše potrebe za kosom i ljepotom. Naše rukavice su napravljene od sintetičke gume i idealna su alternativa kada su alergije na lateks zabrinjavajuće. Nitrilne rukavice su superiorna rukavica kada je u pitanju otpornost na punkciju. Rukavice bez lateksa imaju tendenciju da budu male i dobro prianjaju. Ove profesionalne rukavice pružaju veliku fleksibilnost i pokretljivost. Nitrilne rukavice nisu samo odlične za potrebe salona i brijača, već i za tetoviranje, mašinu, automehaničare, medicinu, tehnologiju, hranu/kuhinju. Njegova izdržljivost otporna na punkciju pomoći će vam da zaštitite ruke od hemikalija i posjekotina. Karakteristike Nitrilnih rukavica : kompatibilan sa ekranom osetljivim na dodir i Ambidekstrom velike fleksibilnosti i pokretljivosti nitrilne rukavice savršeno pristaju vašoj ruci za vrhunski kroj i udobne su za nošenje tokom dužeg vremenskog perioda. Oni će zaštititi vas i vašeg klijenta od otpora probijanju bolje od bilo koje druge vrste rukavica.

Karakteristike proizvoda

Svježe

Srodni proizvodi