.

.

New
Vintage jedrilice IV, Joyride Domaći dekor, JoyRide Početna Décor Frammed Wood Plaket, 11.25 X11.25 Umjetnik dizajniran kućni dekor, izražavaju svoj stil.

Vintage jedrilice IV, Joyride Domaći dekor, JoyRide Početna Décor Frammed Wood Plaket, 11.25 X11.25 Umjetnik dizajniran kućni dekor,

KM 28.20

Roba
U trgovini

Jednostavan za objesiti na zid ili postavljen na stolu, stolu ili mantel. Eko-prijateljska masti za na bazi vode pruža prekrasnu boju i dimenziju. Napravljen od upcikliranog drvenog drvenog vlakana. Isprati se na zid. Štampano i pakirano pažljivo u SAD-u. Jednostavan za objesiti na zid ili postavljen na stolu, stolu ili mantel. Eko-prijateljska masti za na bazi vode pruža prekrasnu boju i dimenziju. Napravljen od upcikliranog drvenog drvenog vlakana. Isprati se na zid. Štampano i pakirano pažljivo u SAD-u. Drvene plakete su svuda i tako svestrane. Lako su objesiti na zid ili se potpomoti. Prekrasna tekstura drva i živosti tinte su sjajno uparivanje. Naša ekološka tinta zasnovana na vodi pruža prekrasnu boju i dimenziju, a sve naše ploče od drva izrađuju se od upcikliranih drvenih vlakana. Štampano i pakirano u SAD-u. Izrazi se!.

Karakteristike proizvoda

Svježe

Srodni proizvodi