.

.

New
Chinlife Child Sigurnosna neto najlonska zaštitna mreža Izgradnja sigurnosnog neto 10cm mrežica vanjska teretna mreža za vrt balkon vrtić, prilagodljiva)

Chinlife Child Sigurnosna neto najlonska zaštitna mreža Izgradnja sigurnosnog neto 10cm mrežica vanjska teretna mreža za vrt balkon

KM 1.00

Roba
U trgovini

Multifunkcija : pogodna za upotrebu na balkonu, šine za palubu, stepenište za ograde, unutarnji i vanjski. Sigurnosne mreže ne samo poboljšavaju sigurnost bebe, već i sprečavaju da padnu kućne ljubimce i igračke. Materijal : najlon visoke quility. Mekani materijal, neklizajući i izdržljiv, protiv habanja, izdržljive, ne lagan za labav, zaštitni učinak je izvanredan.Safey neto promjer 6mm, mrežasta razmaka 10cm.Color : bijeli. Netting za zaštitu od pada : Ova mreža također sprečava cipele, dječje igračke i druge predmete od pada sa prozora, balkona i ograde za stepenice, pružajući dobru sigurnost i zaštitu prolaznika iz slučajnih ozljeda. Dekorativna mreža : Ova ribarska mreža u boji Zidna ukrasna mreža pogodna je za zidno ukrašavanje dnevnog boravka, hodnika, spavaće sobe, a nalazi se i idealna mreža za fotografije za fotografije ili razglednice. Jednostavno rukovanje : mekano, nije lako izblijediti, lako se instalirati i prevoziti. Kada se ne koristi, jednostavno ga preklopite za lako skladištenje. Mogu se prati. Multifunkcija : pogodna za upotrebu na balkonu, šine za palubu, stepenište za ograde, unutarnji i vanjski. Sigurnosne mreže ne samo poboljšavaju sigurnost bebe, već i sprečavaju da padnu kućne ljubimce i igračke. Materijal : najlon visoke quility. Mekani materijal, neklizajući i izdržljiv, protiv habanja, izdržljive, ne lagan za labav, zaštitni učinak je izvanredan.Safey neto promjer 6mm, mrežasta razmaka 10cm.Color : bijeli. Netting za zaštitu od pada : Ova mreža također sprečava cipele, dječje igračke i druge predmete od pada sa prozora, balkona i ograde za stepenice, pružajući dobru sigurnost i zaštitu prolaznika iz slučajnih ozljeda. Dekorativna mreža : Ova ribarska mreža u boji Zidna ukrasna mreža pogodna je za zidno ukrašavanje dnevnog boravka, hodnika, spavaće sobe, a nalazi se i idealna mreža za fotografije za fotografije ili razglednice. Jednostavno rukovanje : mekano, nije lako izblijediti, lako se instalirati i prevoziti. Kada se ne koristi, jednostavno ga preklopite za lako skladištenje. Mogu se prati. ◆ Naziv : CAT sigurnosna mreža / stepenište za prevenciju neto ◆ Materijal : najlon - veličina : 10 x 10cm - Debljina konopa : 6 mm - Veličina : dužina x Širina (bilo koja veličina može se prilagoditi prema vašim potrebama) ◆ Proizvod Opis : 1. Ovo je visokokvalitetna sigurnosna ograda. koji ima zatezni otpor i suze2. Zaštitite djecu dok izbjegavate igračke i cipele od pada3. Teška najlonska mreža je izdržljiva i nije lako izvući djeca44. Lako se čisti i lako pohraniti. Net se može oprati i preklopiti ◆ paket uključen : 1 * najlonska zaštitna mreža.

Karakteristike proizvoda

Svježe

Srodni proizvodi