.

.

New
Plastične sigurnosne oči sa perilicama, sigurnosnim očima za amigurumi, kukičane i pletene lutke i životinje, punjene životinjske oči)

Plastične sigurnosne oči sa perilicama, sigurnosnim očima za amigurumi, kukičane i pletene lutke i životinje, punjene životinjske

KM 0.67

Roba
U trgovini

Ove sigurnosne oči za amigurumi izrađene su od visokokvalitetne plastike, čvrste i izdržljive, a ne lako slomljene, a polirana površina izgleda vrlo glatko i sjajno. Crochet oči u različitim veličinama (8 mm, 12 mm, 15 mm, 20 mm, 24 mm, 30 mm i 40mm) udovoljit će vašim potrebama za izradom raznih vrsta igračaka. Rubovi sigurnosnih očiju u medvjedu su glatke, tako da djeca mogu osjetiti zabavu ručno rađenih igračaka s više samopouzdanja. Oči za kukičane životinje su vrlo pogodne za izradu različitih igračaka, medvjedići, medvjeda, pletene igračke, kukičane igračke, plišane igračke, amigurumi životinje i više. Ove životinjske oči su vrlo pogodne za DIY. Ne samo da ne možete uživati ​​u ovom prekrasnom DIY procesu sa svojom djecom, već mogu uključiti i djetetovu maštu i kreativne talente. Oči za punjene životinje čine ga sjajnim poklonima za ljude svih starosnih grupa koji uživaju u pletenim zanatima, uključujući žene, tinejdžere, djecu, umjetničke vrste, suradnike i prijatelje. Molimo vas da ove plastične oči držite od perilicama od djece mlađe od 12 godina kako bi zaštitili djecu od slučajnog gutanja, jer su dijelovi vrlo mali.

Karakteristike proizvoda

Svježe

Srodni proizvodi