.

.

New
Dodirnite kompaktni šarke sa skrivenim ormaritom, press-in, 105 stupnjeva 3/4 inčni prekrivanje, američki stil, trosmjerna podešavanja za okvir za lice kuhinje sa vijcima.

Dodirnite kompaktni šarke sa skrivenim ormaritom, press-in, 105 stupnjeva 3/4 inčni prekrivanje, američki stil, trosmjerna podešavanja

KM 2.33

Roba
U trgovini

Touch ormare Hardver se posvećuje pružanju visokokvalitetnog hardvera ormara, poput šarki za vrata, slajdovi za ladice i ostale kuhinjske ormariće hardver. Samo zatvaranje (ne meko blizu), vrata se brzo brzo zatvaraju po određenom uglu. Prilagodba 3 D kamera za jednostavno podešavanje i preciznu instalaciju. Kut otvaranja 105 ° STEPLY je lakše otvoriti vrata koja odgovaraju vašim kuhinjskim potrebama. Stil šarke : Američki skriveni okvir za lice 105 ° STEPLY 3/4 "Compact Compact ormar. Značajke : izgrađene od visokokvalitetnog i izdržljivog četveronog čelika sa elegantnim niklomnim finišom. Trosmjerno podešavanje (strana, visina i dubina) ) Za jednostavno podešavanje i preciznu ugradnju. Specifikacije : 105 ° Prekidač : 3/4 "Prečnik sa šarke : 35 mm visina šarke : 10,5 mm udaljenost od vijaka za čažce : 10 mm Raspon debljina vrata : 14-21mm . Primjene : Naš američki kompaktni šarki sa ormarom za ormar za lice osobne ormariće, a nije za ormar za bezbožje. Može se koristiti bez obzira da li zamjenjujete cijele kuhinjske šarke ormara, šarke za kupatilo, vinil šarke ili instaliranje svih novih vrata ormara. Što je u kutiji : (10) skriveni kompaktni šarki sa vijcima i montažnim hardverom i uputama za laganu DIY instalaciju. Stil šarke : Američki skriveni okvir za lice 105 ° STEPLY 3/4 "Compact Compact ormar. Značajke : izgrađene od visokokvalitetnog i izdržljivog četveronog čelika sa elegantnim niklomnim finišom. Trosmjerno podešavanje (strana, visina i dubina) ) Za jednostavno podešavanje i preciznu ugradnju. Specifikacije : 105 ° Prekidač : 3/4 "Prečnik sa šarke : 35 mm visina šarke : 10,5 mm udaljenost od vijaka za čažce : 10 mm Raspon debljina vrata : 14-21mm . Primjene : Naš američki kompaktni šarki sa ormarom za ormar za lice osobne ormariće, a nije za ormar za bezbožje. Može se koristiti bez obzira da li zamjenjujete cijele kuhinjske šarke ormara, šarke za kupatilo, vinil šarke ili instaliranje svih novih vrata ormara. Što je u kutiji : (10) skriveni kompaktni šarki sa vijcima i montažnim hardverom i uputama za laganu DIY instalaciju. Svojim ormarima jednostavno otvorite i pojednostavite svoje kupatilo ili kuhinju postavku sa ovim šarkama za kuhinjske ormare. Ove šarke za ormare omogućuju se ormarićima lako i tiho zatvoriti, čineći ovaj kabinetski hardver savršen za upotrebu sa kuhinjskim ormarićima, kupaonicom ispraznitim ormarima, zidnim ormarima i ormarima za namještaj. Idealno za upotrebu s ormarima za okvir lica, šarke za klizanje izgrađene su s hladnim valjanim čelikom i mogu se prikladno instalirati za upotrebu s novim ormarima, ili kao zamjena za stare kuhinjske ormariće hardver, ispraznost i kupatilo. Hardver šarke uključuje plastične mozgene i navlake za šalice za jednostavno postavljanje, mjeri 1/2 ", a sadrži ugao otvaranja od 105 stepeni.

Karakteristike proizvoda

Svježe

Srodni proizvodi