.

.

New
Munskt Podesivi telefon, postolje za tablet, stalak za mobitel, stolni nosač telefona Kozdržaj Kompatibilan sa iPhoneom XS XS max XR x 8 7 6 6s Plus, iPad, tablete.

Munskt Podesivi telefon, postolje za tablet, stalak za mobitel, stolni nosač telefona Kozdržaj Kompatibilan sa iPhoneom XS XS max

KM 2.00

Roba
U trgovini

Univerzalna kompatibilnost : Ovaj postolje telefona radi sa sve 4-10 "pametnim tabletima i e-čitačima. Podesiva i prenosiva : Telefonska kolijevka je u potpunosti složiva, može se lako podesiti na idealnoj poziciji, koji je dobar pribor za stol Dok gledate video, igranje igara, izradu telefonskih poziva, pregledavanja recepata. Čvrsta i zaštitna : Stanovni broj mobitela izrađen je od visokokvalitetnog ABS-a, čvrsto ostaje na mjestu, ne držite telefon uopće, ne brinite se u svemu. Gumene jastučiće Može zaštititi svoj telefon iz bilo kakvog grebanja i klizanja. Količina prednost : dobit ćete paket 3 nosača mobilnih telefona s različitim bojama i istim kvalitetom. Možete ih smjestiti u dnevnu sobu ~ Spavaća soba ~ Ured ~ spavaonica. : Dobit ćete 3 držača mobilnih telefona s različitim bojama i istim kvalitetom. Možete ih smjestiti u dnevnu sobu ~ kuhinja ~ spavaća soba ~ Ured ~ spavaonice. Univerzalna kompatibilnost : Ovaj postolje telefona radi sa svih 4-10 "pametnih telefona Tablete i e-čitači. Podesiva i prenosiva : Telefonska kolijevka je u potpunosti složiva, može se lako podesiti na idealno mjesto, osloboditi vaše ruke, što je dobar pribor za stol dok gledate video, igranje, rezervacije telefonskih poziva, pregledu recepta. Čvrsta i zaštitna : Stalak za mobitel je izrađen od visokokvalitetnog ABS-a, čvrsto ostaje na mjestu, čvrsto držite telefon, ne brinite se uopće. Gumeni jastučići mogu zaštititi vaš telefon od ogrebotina i klizanja. Količina Prednost : dobit ćete paket 3 držača mobilnih telefona s različitim bojama i istim kvalitetom. Možete ih smjestiti u dnevnu sobu ~ kuhinja ~ spavaća soba ~ Ured ~ spavaonica. Količina Prednost : dobit ćete paket 3 držača mobilnih telefona s različitim bojama i istim kvalitetom. Možete ih smjestiti u dnevnu sobu ~ kuhinja ~ spavaća soba ~ Ured ~ spavaonica.

Karakteristike proizvoda

Svježe

Srodni proizvodi