.

.

New
JUMWRIT VELIKA BOW DIZNI KLINA RHINESTONA PONYTATA KLIJEN SILJEG LEATFLER BARTE LONG TASSEL FASHPINA FASHIL FASH FAYLING CLYLING pribor za žene djevojke (crvene)

JUMWRIT VELIKA BOW DIZNI KLINA RHINESTONA PONYTATA KLIJEN SILJEG LEATFLER BARTE LONG TASSEL FASHPINA FASHIL FASH FAYLING CLYLING pribor

KM 5.45

Roba
U trgovini

Fashion Big Bow kose za kosu izrađen je od visokokvalitetnog kristalnog, pamuka i legure, neklizajućeg, fleksibilnog i izdržljivog. Boje su dostupne u crnoj i crvenoj boji, možete odabrati svoju omiljenu da biste odgovarali vašim odjećima, vintage i sjajnim dizajnom, a svakodnevno se razlikujete. Veličina je oko 20,1 * 16,4cm / 7,9 * 6,46inch. Težina je oko 38g. Veličina se mjeri ručno, možda je netačna, molimo da se približe fizičkim isječcima. Frizura drži vašu kosu urednu kada se kuhate, pranjete lice, tuširanje, bavite se sportom, šminkama ili inače. Klasična dizajna bačva za kosu također je pogodna za razne prigode, poput zabave, rođendana, škole, rada, ceremonija, banketa, festivala, godišnjica, druženja, noćni klub i dnevni život itd. Molimo vas da nam se obratite ako imate bilo kakvih pitanja Naš isječak, odgovorit ću na vašu poruku u roku od 24 sata. Hvala ti!. ★ O ovom stavku ★ Jednostavna, ali moda! Pokušaj! ♬ ♬ Vrlo neobična kopča za kosu koja može dodati istaknute u bilo kojem izgledu, elegantnom ili povremenom. ♬♬ Savršen poklon za žene i djevojke ♬ ♬ Pogodno za bilo koje stanje ♬ ★ Obavijest ★ Zbog ručnog mjerenja, veličina može biti malo drugačija. Zbog prikaza fotografije, slika ne može garantirati da je boja prikazana na stranici potpuno ista kao i stvarna boja proizvoda. Pokušaću da objasnim. ★ Politika povratka ★ 1. Proizvodi sa problemima kvalitete mogu nas kontaktirati za povrat ili zamjenu u roku od 3 dana nakon primitka predmeta. 2. Bilo koji korišten proizvod nije prihvatljiv za povrat ili zamjenu. 3. Svi vraćeni predmeti moraju biti u potpuno novom stanju, neiskorištene i s originalnim naljepnicama. ★ Održavanje ★ 1. Pokušajte ne dozvoliti da dodatna oprema dobije korozivne tečnosti poput vode i Lye2. Molimo uklonite dodatke prije vježbanja. 3. Molimo vas da uklonite pribor prije odlaska u krevet noću, molimo stavite dodatke u zatvoreni paket. ★ Kontaktirajte nas ★ Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Vratit ćemo vam se što je prije moguće. ★ Hvala ★ ♬ Podijelite savršen poklon za odmor sa prijateljima i porodicom ♬ Želim vam dobar dan!.

Karakteristike proizvoda

Svježe

Srodni proizvodi