.

.

New
2 paketa mini maske za oči arome mente. Lagano gel mirisa za opuštanje iz Lesasha, inovacija u trendu. Višekratna i udobna. .

2 paketa mini maske za oči arome mente. Lagano gel mirisa za opuštanje iz Lesasha, inovacija u trendu. Višekratna i udobna. .

KM 2.33

Roba
U trgovini

2 paketa, mini maska ​​za oči Aroma Mint. Lagano gel mirisa za opuštanje iz Lesasha, inovacija u trendu. Višekratna i udobna. (1 zakrpa / pakovanje). Smjer : Stavite mini masku za oči na željeno područje i uživajte u potpunom opuštanju. Skladištenje : Može se čuvati u hladnjaku. Čuvati na hladnom suhom mestu i dalje od direktne sunčeve svetlosti. Besplatno !! Broj za praćenje i naljepnica Thai_product, suvenir iz tajlandskog proizvoda., Visoke kvalitete i usluge Thai_product. 2 paketa, mini maska ​​za oči Aroma Mint. Lagano gel mirisa za opuštanje iz Lesasha, inovacija u trendu. Višekratna i udobna. (1 zakrpa / pakovanje). Smjer : Stavite mini masku za oči na željeno područje i uživajte u potpunom opuštanju. Skladištenje : Može se čuvati u hladnjaku. Čuvati na hladnom suhom mestu i dalje od direktne sunčeve svetlosti. Besplatno !! Broj za praćenje i naljepnica Thai_product, suvenir iz tajlandskog proizvoda., Visoke kvalitete i usluge Thai_product. Oprez : Samo za vanjsku upotrebu. Ne bi trebali koristiti osobe sa cirkulacijskim problemom. Ako se iritacija razvija, prestanite ga koristiti i obratite se svom ljekaru. Ne koristite, ako je paket gel maska ​​polomljen ili probijen. Čuvati izvan dohvata djece.

Karakteristike proizvoda

Svježe

Srodni proizvodi