.

.

New
Ručni boca za vodu - fleksibilna boca vode, 5 oz- 150ml | Urušava dok pijete, mekana bočica za bocu vode za trkače - jednokrevetna)

Ručni boca za vodu - fleksibilna boca vode, 5 oz- 150ml | Urušava dok pijete, mekana bočica za bocu vode za trkače - jednokrevetna)

KM 3.48

Roba
U trgovini

Ručna boca za tekuću vodu - Naša kompaktna boca vode čini idealnu bocu hidratacije. Ova ručna boca za vodu ručna se uredno uklapa u ručni ili trkački pojas, čineći ga savršenim džepnim vodostajem boca i jednostavan za ostanak hidriran u pokretu. Sklopiva boca s vodom 5 oz - Naša boca za meke vode od 5 unci dizajnirana su za držanje minimalnog zraka tako da voda ne troši. Ova bočica za vodu od 150 ml meka je lagana i jednostavna za zadržavanje, čineći ga jedinstvenim kao ručni boca za trčanje. Boce za meku tikvicu - naša boca za ručnu vodu za trkače je fleksibilna boca dizajnirana za naporne aktivnosti, uključujući pokretanje, biciklizam, planinarenje i vježbanje. Hastarahova slikovana tikvica može se lako previti ili ugurati u džep. Boca vode za trkače - Naša voda za boce dizajnirana je za upotrebu s jednom rukom, bez razbijanja vašeg koraka. Ova boca za ručnu vodu čini hidratacijom za višekratnu upotrebu i bocu za bocu za vodu i bocu za vodu. BPA & PVC Besplatno - Naša boca za trčanje vode dizajnirana je sa zalogajnim ventilom otpornim na propuštanje. Da biste se aktivirali, lagano ugrize mekog dela usnika i pritisnite meku tikvicu za trčanje. Što teže pritisnete tikvicu, brže će voda teći. Ručna boca za tekuću vodu - Naša kompaktna boca vode čini idealnu bocu hidratacije. Ova ručna boca za vodu ručna se uredno uklapa u ručni ili trkački pojas, čineći ga savršenim džepnim vodostajem boca i jednostavan za ostanak hidriran u pokretu. Sklopiva boca s vodom 5 oz - Naša boca za meke vode od 5 unci dizajnirana su za držanje minimalnog zraka tako da voda ne troši. Ova bočica za vodu od 150 ml meka je lagana i jednostavna za zadržavanje, čineći ga jedinstvenim kao ručni boca za trčanje. Boce za meku tikvicu - naša boca za ručnu vodu za trkače je fleksibilna boca dizajnirana za naporne aktivnosti, uključujući pokretanje, biciklizam, planinarenje i vježbanje. Hastarahova slikovana tikvica može se lako previti ili ugurati u džep. Boca vode za trkače - Naša voda za boce dizajnirana je za upotrebu s jednom rukom, bez razbijanja vašeg koraka. Ova boca za ručnu vodu čini hidratacijom za višekratnu upotrebu i bocu za bocu za vodu i bocu za vodu. BPA & PVC Besplatno - Naša boca za trčanje vode dizajnirana je sa zalogajnim ventilom otpornim na propuštanje. Da biste se aktivirali, lagano ugrize mekog dela usnika i pritisnite meku tikvicu za trčanje. Što teže pritisnete tikvicu, brže će voda teći. Naša ručna boca za tekuću vodu dizajnirana je za udobnost i praktičnost. Odlično se uklapa u standardne trčance kako biste i vi mogli ići bez ruku!

Karakteristike proizvoda

Svježe

Srodni proizvodi