.

.

New
Početna osnove Clear akrilna posuda za skladištenje hrane kanta za frižider sa zamrzivačem ili ostavom, može se slagati sa ručkama. Organizirajte voće, povrće, jogurt, grickalice, tjesteninu, izuzetno velike, 8x 14

Početna osnove Clear akrilna posuda za skladištenje hrane kanta za frižider sa zamrzivačem ili ostavom, može se slagati sa ručkama.

KM 6.51

Roba
U trgovini

Slaganje, višenamenska kanta za skladištenje plastike za upotrebu u ormaru, ostavi ili frižideru. Jasan završetak da lako uočite šta je unutra. Ugrađene ručke za lako podizanje. Napravljen od teške, prozirne plastike. Mjere 8" x 14"x 3.87". Frižider prepun mešavine pokvarenih grickalica? Ormar prepun nereda? Frižider i ormar mogu se brzo pretvoriti u ratnu zonu ako nemate odgovarajući kontejner za skladištenje koji će vam pomoći da stvari budu organizovane. Sa jasnim završetkom, izrezanim ručkama i otvorenim gornjim dizajnom, ova plastična kanta pomaže u smanjenju otpada od hrane i vremena za pretragu koje je potrebno da dobijete ono što Vam je potrebno. Upotrijebite ga grupirajte više predmeta, u rasponu od vaše kolekcije začina do zaliha kvota i ciljeva. Savršeno za upotrebu u bilo kojoj sobi u kući. Izvucite ga iz frižidera ili police za hvatanje po potrebi.

Karakteristike proizvoda

Svježe

Srodni proizvodi