.

.

New
KUYYFDS Crystal Diamond traka za glavu za žene modni ručno rađeni Široki obruči za kosu Bling traka za kosu Kristalna Dijamantska traka za glavu za žene modni ručno rađeni Široki obruči za kosu.

KUYYFDS Crystal Diamond traka za glavu za žene modni ručno rađeni Široki obruči za kosu Bling traka za kosu Kristalna Dijamantska

KM 2.00

Roba
U trgovini

SATISFACTION SERVICE : molimo kontaktirajte nas ako niste zadovoljni sa ženskom trakom za glavu, riješit ćemo vaše probleme najbolje što možemo. Tvoj osmeh, naša vrednost. Pogodno za razne prilike : sjajna traka za glavu je u modi. Viđen na njemu nosili su mnogi poznati modeli, a internet poznata ličnost na modnoj reviji i TV-u. - Njegov ' stil, dobićete puno privlačenja i komplimenata. Izvrstan dizajn : modni pokrivači od kristalnog dijamanta i baršuna reflektiraju svjetlost i prirodno svjetlo, čineći obruč za kosu svijetlim i elegantnim. Dizajn : Ova Zlatna Kristalna Dijamantska traka za glavu unosi delikatan i luksuzan osjećaj u vaš izgled u ovoj sezoni. Svaki dijamant izgleda i dodiruje nije tako jeftin kao drugi , pogodan za svaku priliku. Udobno nošenje : Zlatna traka za glavu sašivena od visokokvalitetnog somota, dodiruje meku, neće naštetiti vašoj kosi i tjemenu, ne donosi pritisak i Neklizanje, što će vam omogućiti da se osjećate lagano i udobno kada nosite, svako mora imati dijamantsku traku za glavu. Opis : iako su svjetlucave trake za glavu pune bling rhinestone dijamanata, Kristalna traka za glavu je mala težina i omotana je mekanim flaneletom , ne boli vaše uši. udoban za nošenje čak i za cijeli dan. Karakteristike : Crystal Diamond traka za glavu-Boja : zlato-materijal : Crystal Diamond-veličina : širina : 3 cm/1,18 inča. Paket Uključuje 1 * Kristalna Dijamantska Traka Za Glavu.

Karakteristike proizvoda

Svježe

Srodni proizvodi